G5 får partnerskab med amerikanske SLD

G5 har fået endnu en international forbindelse.

At skabe relationer og samarbejde med andre organisationer, virksomheder og myndigheder er en mission, som G5 prioriterer højt. Relationer og samarbejde med andre er alfa-omega, hvis ønsket om at bidrage til veteran- og militærhistoriske projekter skal lykkes.

Over længere tid har G5 haft kontakt med det amerikanske forsvars- og sikkerhedspolitiske medie Second Line of Defense, som i forbindelse med besøg i Danmark gerne ville lave et interview af en vores medlemmer.

Derfor fandt G5’s Jens Graff og SLD’s Robbin F. Laird sammen lørdag d. 13. oktober på Admiral hotel i København. Mødet blev indledt med en fantastisk frokost på Restaurant Salt, hvorefter interviewet fandt sted. Emnet var den veteranpolitiske situation i Danmark og hvilke udfordringer de danske veteraner har idag. Hertil blev der drøftet hvorledes et fremtidigt samarbejde.

Vi håber mødet åbner op for et fælles samarbejde over atlanten og muligvis en oplevelsestur i fremtiden. Læs om interviewet her.

G5 som partner

G5 fremstår nu som partner af Second Line of Defence på deres hjemmeside. Vi er glade for partnerskabet og ser frem til mere samarbejde.